ΚΑΔΟΙ ΜΠΑΖΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Ενοικίαση Κάδων Μπαζών και Χοάνων

Η ενοικίαση κάδων για μπάζα είναι η κύρια παροχή της ΕΡΓΟΚΑΔ. Καλύπτουμε τις ανάγκες σας για ενοικίαση κάδων μπαζών με συνέπεια, εμπειρία και ασφάλεια. Διαθέτουμε τα απαραίτητα μέσα που επιτρέπουν την άμεση εξυπηρέτησή σας στην Ανατολική Θεσσαλονίκη αλλά και σε όλους τους δήμους της Πόλης.

Με την ΕΡΓΟΚΑΔ η συλλογή και η απομάκρυνση μπαζών δεν αποτελεί πλέον πρόβλημα!

κάδοι μπαζών

ΜΕΓΑΛΟΙ ΚΑΔΟΙ ΜΠΑΖΩΝ

Άμεση και ολοκληρωμένη εξυπηρέτηση σε όλη τη Θεσσαλονίκη.

Για εργασίες που δημιουργούν μεγάλους όγκους απορριμμάτων, όπως έργα κατεδάφισης, αποξηλώσεις, κατασκευές ή επεκτάσεις κτιρίων, ανακαινίσεις ακινήτων, εκκενώσεις χώρων από ογκώδη αντικείμενα, κηπευτικούς καθαρισμούς, εμπορικά απόβλητα κ.α., υπάρχει η δυνατότητα ενοικίασης μεγάλων μεταλλικών κάδων μπαζών 8 και 11 κυβικών. Για όσους χρειάζονται γρήγορη αποκομιδή μπαζών και απορριμμάτων προσφέρουμε, εφόσον είναι εφικτό από το πρόγραμμα των δρομολογίων μας, την υπηρεσία «Αναμονή και Φόρτωση» – ο οδηγός μας θα φτάσει με τον κάδο της επιλογής σας και θα περιμένει όσο τον φορτώνετε. Ακόμη, πέρα από τους κάδους, μισθώνουμε και χοάνες (χωνιά) για απόρριψη των μπάζων από ορόφους κατευθείαν στον κάδο που σας έχουμε παραδώσει.

Ενοικιάσεις Κάδων Μπαζών και Χοάνων - 2 - ΕΡΓΟΚΑΔ
Ενοικιάσεις Κάδων Μπαζών και Χοάνων - 3 - ΕΡΓΟΚΑΔ
Ενοικιάσεις Κάδων Μπαζών και Χοάνων - 4 - ΕΡΓΟΚΑΔ

ΚΑΔΟΙ ΜΠΑΖΩΝ

Επιλέγω τον κάδο για μπάζα και ογκώδη απόβλητα που ταιριάζει στις ανάγκες μου.

Ανάλογα με τα απορρίμματα που θέλετε να απομακρύνετε επιλέξτε αντίστοιχα:

  • - Κάδος μπαζών 8 κυβικά: Κατάλληλος για βαριά απόβλητα (μπάζα, χώματα) και ογκώδη αντικείμενα. Χωρητικότητα 270 περίπου μπαζοσακούλες ή 110 καρότσια οικοδομής. Αποτελεί την πιο δημοφιλή επιλογή στην ενοικίαση κάδων μπαζών.
  • - Κάδος μπαζών 11 κυβικά: Κατάλληλος για ελαφριά απόβλητα (ογκώδη, απορρίμματα κήπου, βιομηχανικά, βιοτεχνικά, εμπορικά, ξύλα κ.α)

ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ ΚΑΔΩΝ ΜΠΑΖΩΝ

Εμπειρία - Συνέπεια - Ταχύτητα στην Ενοικίαση Κάδων Μπαζών

Η απόρριψη, η αποκομιδή και η διαχείριση των αποβλήτων δεν αποτελεί πια τροχοπέδη, ενώ πραγματοποιείται με άριστες προδιαγραφές και πιστοποιημένα μέσα.

Μας τηλεφωνείτε και κλείνουμε ραντεβού για την παράδοση του κάδου την ημέρα που επιθυμείτε. Συνήθως, απαιτούνται 1 με 2 ημέρες για παραδόσεις, αντικαταστάσεις και παραλαβές κάδων, αλλά αν μας καλέσετε νωρίς, πιθανόν να μπορούμε να σας εξυπηρετήσουμε αυθημερόν. Θα κάνουμε πάντα το καλύτερο δυνατό για να καλύψουμε τις απαιτήσεις σας, επομένως επικοινωνήστε μαζί μας έγκαιρα εάν έχετε ένα ασφυκτικό πρόγραμμα στο οποίο πρέπει να ανταποκριθείτε.

Εφόσον ο κάδος τοποθετηθεί στο δρόμο, παράλληλα με το πεζοδρόμιο και ανάμεσα σε παρκαρισμένα οχήματα θα πρέπει πριν την παράδοση του να έχετε εξασφαλίσει διαθέσιμο χώρο περίπου 5,5 με 6 μέτρα.

Η τιμή ενοικίασης ενός κάδου για μπάζα υπολογίζεται με βάση το μέγεθος που χρειάζεστε, το είδος των απορριμμάτων που θα πετάξετε και την τοποθεσία σας. Για παράδειγμα εάν απορρίψετε σε σημαντική ποσότητα απόβλητα που είναι δύσκολα και δαπανηρά στη διαχείριση τους όπως γυαλιά, ασφαλτόπανα, υαλοβάμβακα και γενικότερα μη ανακυκλώσιμα απορρίμματα κ.α, ο κάδος θα σας κοστίσει ακριβότερα συγκριτικά με τα κοινά οικοδομικά απορρίμματα (μπάζα, ξύλα, χώματα, χαρτόνια κτλ).

Μπορείτε να κρατήσετε στο έργο σας το ίδιο κοντέινερ μπαζών και απορριμμάτων έως και 10 ημερολογιακές ημέρες. Η περίοδος αυτή μπορεί να παραταθεί, εφόσον δεν έχετε ολοκληρώσει τις εργασίες σας με μια επιπλέον μικρή ημερήσια χρέωση. Αν εντός του 10ημερου κάνετε αντικατάσταση του κάδου τότε αρχίζει νέα προθεσμία.

Όταν είστε έτοιμοι να αντικαταστήσουμε ή να παραλάβουμε τον γεμάτο κάδο με τα μπάζα, απλά καλέστε μας και θα το κανονίσουμε. Παρακαλούμε πολύ να μας ενημερώνετε τουλάχιστον από την προηγούμενη ημέρα.

Δεχόμαστε τους περισσότερους τύπους απορριμμάτων (απόβλητα εκσκαφής, κατασκευής και ανακαίνισης, απορρίμματα κήπου, ξύλα, ογκώδη, έπιπλα, οικοσυσκευή) και εμπορικά - βιομηχανικά μη επικίνδυνα απόβλητα. Δεν επιτρέπεται να απορρίψετε οργανικά (αποφάγια), χημικά και αμίαντο.

Ο κάδος δεν πρέπει να γεμίζει περισσότερο από το ύψος των πλευρών και θα πρέπει να είναι ισόπεδα, ώστε να μην παραβαίνουμε τον Κ.Ο.Κ και να μπορούμε να τον μεταφέρουμε με ασφάλεια στη Μονάδα μας.

Η ΕΡΓΟΚΑΔ λειτουργεί πλήρως αδειοδοτημένη εγκατάσταση μεταφοράς, αποθήκευσης και επεξεργασίας αποβλήτων και ΑΕΚΚ στην Ανατολική Θεσσαλονίκη, στην περιοχή του Αεροδρομίου. Όλα τα φορτία με τα απόβλητα που συλλέγουμε οδηγούνται στη μονάδα μας για περαιτέρω εναλλακτική διαχείριση και τελική ανακύκλωση.

FAQ

Συχνές ερωτήσεις

Βρείτε απαντήσεις στα συχνότερα ερωτήματα προς την εταιρεία μας. Στην περίπτωση που επιθυμείτε να ρωτήσετε κάτι διαφορετικό, θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε.

Ενοικίαση κάδου online

/  Χωρίς extra χρέωση