ΑΠΟΚΟΜΙΔΗ ΜΠΑΖΩΝ

Επιτόπου Αποκομιδή Μπαζών & Αποβλήτων έως 18 κ.β.

Το έμπειρο προσωπικό μας αναλαμβάνει να παραλάβει και να μεταφέρει τα μπάζα που επιθυμείτε να ξεφορτωθείτε γρήγορα, εύκολα και οικονομικά. Μας καλείτε για να λάβουμε πληροφορίες για το φορτίο και σας εξυπηρετούμε στο χώρο σας με άμεση συλλογή και μεταφορά μπαζών και απορριμμάτων.

Επιτόπου Αποκομιδή Μπαζών & Αποβλήτων έως 18 κ.β.- ΕΡΓΟΚΑΔ

ΦΟΡΤΩΣΗ ΜΠΑΖΩΝ

Επιτόπου Φόρτωση Μπαζών & Αποβλήτων έως 18 κ.β.

Αν πρέπει να απαλλαχτείτε γρήγορα από μεγάλες ποσότητες διάφορων ανεπιθύμητων αποβλήτων, όπως ογκώδη απορρίμματα, μπάζα, ξύλα, απορρίμματα κήπου, εμπορικά κ.λπ. και η τοποθέτηση μεγάλου κάδου μπαζών δεν σας εξυπηρετεί, είτε γιατί είναι δύσκολο το σημείο, είτε γιατί η έκδοση άδειας από το Δήμο επιβαρύνει το κόστος της μεταφοράς τους, τότε η υπηρεσία της αναμονής με επιτόπου φόρτωση και παραλαβή φορτίου από την ΕΡΓΟΚΑΔ είναι μια πολύ πρακτική λύση. Φορτώστε στην καρότσα έως περίπου 200 σακούλες μπάζα ή ελαφρύ φορτίο έως 18 κυβικά.

Επιτόπου Φόρτωση Μπαζών & Αποβλήτων έως 18 κυβικά - ΕΡΓΟΚΑΔ
Επιτόπου Φόρτωση Μπαζών & Αποβλήτων έως 18 κυβικά- ΕΡΓΟΚΑΔ
Επί τόπου φόρτωση μπαζών - ΕΡΓΟΚΑΔ

ΑΠΟΚΟΜΙΔΗ ΜΠΑΖΩΝ

Ιδανική λύση σε συνδυασμό με χρήση ανυψωτικού μηχανήματος

Η χρήση του ανυψωτικού μηχανήματος είναι πολύ βολική για την απομάκρυνση των μπάζων και γενικά όλων των οικοδομικών ή ογκωδών απορριμμάτων. Συνδυάζοντας τη χρήση του με την υπηρεσία της επί τόπου φόρτωσης και μεταφοράς των απορριμμάτων εξοικονομείτε πολύτιμο χρόνο, καθώς απαλλάσσεστε από τον πονοκέφαλο να εξασφαλίσετε θέση για την τοποθέτηση κάδου.

ΑΠΟΚΟΜΙΔΗ ΜΠΑΖΩΝ

Γρήγορη απομάκρυνση μεγάλης ποσότητας αποβλήτων.

Αρχικά μας καλείτε για να μας ενημερώσετε σχετικά με το είδος των αποβλήτων που θέλετε να απομακρύνετε. Έπειτα, προγραμματίζουμε την ημέρα και την ώρα για το ραντεβού σας. Συνήθως το ραντεβού για την αποκομιδή των απορριμμάτων κλείνεται 1-2 ημέρες πριν, παρόλα αυτά σε έκτακτες περιπτώσεις μπορούμε να σας εξυπηρετήσουμε και αυθημερόν. Όταν ο οδηγός ξεκινήσει από την έδρα μας για το δρομολόγιο σας, σας καλούμε για να σας ενημερώσουμε. Φροντίστε να έχετε εξασφαλίσει το χώρο παρκαρίσματος που χρειάζεται. Όσον αφορά τη συλλογή, το μόνο που ζητάμε είναι να έχετε τα απορρίμματα σας έτοιμα στο πεζοδρόμιο ή σε ιδιωτική αυλή, σε σημείο πάντα κοντά στην καρότσα ώστε να μπορούν να φορτωθούν άμεσα. Η αναμονή φόρτωσης υπολογίζεται το μέγιστο 3 ώρες.

Η υπηρεσία χρεώνεται ανάλογα με το είδος και τον όγκο των σκουπιδιών που συλλέγουμε καθώς και τη τοποθεσία σας. Επικοινωνήστε μαζί μας για να μας περιγράψετε τα απόβλητα σας και να σας ενημερώσουμε για την χρέωση.

Οι διαστάσεις της καρότσας του φορτηγού είναι 4,00 X 2,20 X 2,10 ( Μήκος - Πλάτος- Ύψος). Μπορείτε να γεμίσετε όλη την καρότσα με ελαφρά απορρίμματα π.χ. γυψοσανίδες, έπιπλα, ογκώδη κ.α. Όμως, αν έχετε να πετάξετε σακούλες με μπάζα υπολογίστε ότι το maximum εμπειρικά είναι μέχρι 200 τεμάχια.

Δεχόμαστε τους περισσότερους τύπους απορριμμάτων (απόβλητα εκσκαφής, κατασκευής και ανακαίνισης, απορρίμματα κήπου, ξύλα, ογκώδη, έπιπλα, οικοσυσκευές) και εμπορικά - βιομηχανικά μη επικίνδυνα απόβλητα. Δεν επιτρέπεται να απορρίψετε οργανικά (αποφάγια), υγρά, χημικά και αμίαντο.

Στην Υπηρεσία Αναμονής και Επιτόπου φόρτωσης εξυπηρετούμε την Ανατολική, Κεντρική και Δυτική Θεσσαλονίκη, καθώς και όλα τα Ανατολικά προάστια και περίχωρα. Δεν εξυπηρετούμε τα δυτικά περίχωρα.

Ναι. Είμαστε πλήρως αδειοδοτημένη εταιρεία εγγεγραμμένη στο Ηλεκτρονικό Μητρώο Αποβλήτων του ΥΠΕΚΑ τόσο για τη συλλογή και μεταφορά των απορριμμάτων όσο και για την περαιτέρω διαχείριση τους.

Η ΕΡΓΟΚΑΔ λειτουργεί πλήρως αδειοδοτημένη εγκατάσταση αποθήκευσης και διαχείρισης στερεών αποβλήτων στην Ανατολική Θεσσαλονίκη, στην περιοχή του Αεροδρομίου. Εκεί διαχειριζόμαστε σύμφωνα με την νομοθεσία όλα τα απόβλητα που συλλέγουμε και μεταφέρουμε.

FAQ

Συχνές ερωτήσεις

Βρείτε απαντήσεις στα συχνότερα ερωτήματα προς την εταιρεία μας. Στην περίπτωση που επιθυμείτε να ρωτήσετε κάτι διαφορετικό, θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε.