ΑΠΟΚΟΜΙΔΗ ΜΠΑΖΩΝ

Επιτόπου Αποκομιδή Μπαζών & Αποβλήτων έως 5 κ.β.

Αναλαμβάνουμε την αποκομιδή των μπαζών σας, παραλαμβάνοντας και μεταφέροντας τα απορρίμματά σας γρήγορα, εύκολα και οικονομικά αρκεί να μας ενημερώσετε για τον όγκο και τον τόπο παραλαβής. Συλλογή και μεταφορά μπαζών και απορριμμάτων κατευθείαν από το χώρο σας.

ΕΠΙΤΟΠΟΥ ΑΠΟΚΟΜΙΔΗ ΜΠΑΖΩΝ & ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ ΕΩΣ 5,5 Κ.Β - ΕΡΓΟΚΑΔ

ΦΟΡΤΩΣΗ ΜΠΑΖΩΝ

Επιτόπου Φόρτωση Μπαζών & Οικοδομικών Απορριμμάτων

Για έργα που δεν απαιτούν περίοδο τοποθέτησης κάδου μπαζών λόγω περιορισμένου χώρου, χρόνου και κυρίως μικρής ποσότητας αποβλήτων, τότε η υπηρεσία της επιτόπου φόρτωσης μπαζών, απορριμμάτων ανακαίνισης ή κατασκευής και παραλαβής φορτίου από την ΕΡΓΟΚΑΔ είναι μια εξαιρετική εναλλακτική λύση. Καλέστε μας και κλείστε το ραντεβού σας για να απομακρύνετε μέχρι 100 σακούλες μπάζα ή ελαφρύ φορτίο έως 5 κυβικά.

Επιτόπου Αποκομιδή Μπαζών & Αποβλήτων έως 5 κ.β-2 - ΕΡΓΟΚΑΔ
Επιτόπου Αποκομιδή Μπαζών & Αποβλήτων έως 5 κ.β - ΕΡΓΟΚΑΔ
Επιτόπου φόρτωση Ογκωδών & Απορριμμάτων κήπου- ΕΡΓΟΚΑΔ

ΣΥΛΛΟΓΗ ΜΠΑΖΩΝ

Επιτόπου φόρτωση Ογκωδών μπαζών & Απορριμμάτων κήπου

Εάν επιθυμείτε να απομακρύνετε γρήγορα μικρές ποσότητες οικιακών ή επαγγελματικών ογκωδών απορριμμάτων όπως έπιπλα, στρώματα, οικοσυσκευές, ντουλάπια, διάφορα άχρηστα αντικείμενα από καθαρισμούς χώρων, αλλά και αυτά που προκύπτουν από τις κηπευτικές σας εργασίες, τότε ιδανικά επιλέξτε να χρησιμοποιήσετε την υπηρεσία της επί τόπου φόρτωσης μπαζών με μικρό φορτηγό.

ΑΠΟΚΟΜΙΔΗ ΜΠΑΖΩΝ

Γρήγορη, νόμιμη και οικονομική λύση για τη μεταφορά Μπαζών και Απορριμμάτων

Ο στόλος μας μπορεί να σας εξυπηρετήσει άμεσα κατόπιν συνεννόησης και προτείνοντας την πιο συμφέρουσα υπηρεσία για τις ανάγκες σας.

Αρχικά μας καλείτε για να μας ενημερώσετε σχετικά με το είδος των αποβλήτων που θέλετε να απομακρύνετε. Έπειτα, προγραμματίζουμε την ημέρα και την ώρα για το ραντεβού σας. Συνήθως το ραντεβού για την αποκομιδή των απορριμμάτων κλείνεται 1 ημέρα πριν, παρόλα αυτά είναι πολύ πιθανόν να μπορούμε να σας εξυπηρετήσουμε και αυθημερόν. Όταν ο οδηγός ξεκινήσει από την έδρα μας για το δρομολόγιο σας, σας καλούμε για να σας ενημερώσουμε. Φροντίστε να έχετε εξασφαλίσει το χώρο παρκαρίσματος που χρειάζεται. Όσον αφορά τη συλλογή, το μόνο που ζητάμε είναι να έχετε τα απορρίμματα σας έτοιμα στο πεζοδρόμιο ή σε ιδιωτική αυλή, σε σημείο πάντα κοντά στην καρότσα ώστε να μπορούν να φορτωθούν άμεσα. Η αναμονή φόρτωσης υπολογίζεται το μέγιστο μέχρι 40 λεπτά.

Ο οδηγός μας δεν φορτώνει από το πεζοδρόμιο. Αναλαμβάνει να βοηθήσει πάνω στην καρότσα οπότε θα χρειαστεί να έχετε τουλάχιστον ένα με δυο άτομα.

Η υπηρεσία χρεώνεται ανάλογα με το είδος και τον όγκο των σκουπιδιών που συλλέγουμε καθώς και τη τοποθεσία σας. Επικοινωνήστε μαζί μας για να μας περιγράψετε τα απόβλητα σας και να σας ενημερώσουμε για την χρέωση.

Οι διαστάσεις της καρότσας του φορτηγού είναι 3,10 Χ 1,80 Χ 1,00 (μήκος Χ πλάτος Χ ύψος). Μπορείτε να γεμίσετε όλη την καρότσα με ελαφρά απορρίμματα. Όμως αν έχετε να πετάξετε σακούλες με μπάζα υπολογίστε ότι το maximum εμπειρικά είναι μέχρι 100 τεμάχια.

Ναι, ασφαλώς και μπορούμε, με την προϋπόθεση όμως να έχουμε προγραμματίσει και κάποιο άλλο συνδυαστικό δρομολόγιο στην περιοχή σας προκειμένου να έχετε χαμηλότερη χρέωση.

Όχι, δεν απαιτείται να εκδώσετε άδεια.

Σχεδόν όλους τους τύπου αποβλήτων. Απόβλητα κατεδάφισης και ανακαίνισης: μπάζα, χώμα, ξύλα, γυψοσανίδες, χαρτόνια, είδη υγιεινής, κουφώματα, πόρτες, κουζίνες κ.α. Απόβλητα από κηπευτικές εργασίες: αποκόμματα φράχτη, κλαδιά, χώματα, αποξηλωμένα φυτά κ.λπ. Ογκώδη Απόβλητα: Κρεβάτια, καρέκλες, καναπέδες, τραπέζια, στρώματα, ντουλάπια, οικοσυσκευές κ.λπ. Απόβλητα από καθαρισμούς αποθηκών ή εμπορικών χώρων: βιβλία, κουτιά, ράφια, υφάσματα και διάφορα άλλα άχρηστα υλικά.

Στην Υπηρεσία Αναμονής και Επιτόπου φόρτωσης εξυπηρετούμε την Ανατολική, Κεντρική και Δυτική Θεσσαλονίκη, καθώς και όλα τα Ανατολικά προάστια και περίχωρα. Δεν εξυπηρετούμε τα δυτικά περίχωρα.

Ασφαλώς. Είμαστε πλήρως αδειοδοτημένη εταιρεία τόσο για τη συλλογή και μεταφορά των απορριμμάτων, όσο και για την περαιτέρω διαχείριση τους.

Επιλέξτε πάντα αδειοδοτημένη εταιρεία για την αποκομιδή και μεταφορά των μπάζων και των αποβλήτων που θέλετε να πετάξετε ώστε να είστε βέβαιοι ότι αυτά συλλέγονται και διαχειρίζονται με νόμιμο τρόπο. Μην εμπιστεύεστε πλανόδιους που μετά τη συλλογή συνήθως βρίσκουν απομακρυσμένα σημεία μέσα ή έξω από την πόλη και απορρίπτουν παράνομα μπάζα και άλλα απορρίμματα, επιβαρύνοντας και υποβαθμίζοντας το αστικό και φυσικό μας περιβάλλον.

FAQ

Συχνές ερωτήσεις

Βρείτε απαντήσεις στα συχνότερα ερωτήματα προς την εταιρεία μας. Στην περίπτωση που επιθυμείτε να ρωτήσετε κάτι διαφορετικό, θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε.