ΕΡΓΟΚΑΔ

Η Εταιρεία

Για περισσότερα από 20 χρόνια, η ΕΡΓΟΚΑΔ εδρεύει στην Ανατολική Θεσσαλονίκη στην περιοχή του Αεροδρομίου, καλύπτοντας όλες τις ανάγκες των πολιτών, από την ενοικίαση κάδων μπαζών και την αποκομιδή των  απορριμμάτων, έως τη διαχείριση τους. Είμαστε περήφανοι για το έργο μας, καθώς παρέχουμε υπηρεσίες υψηλής ποιότητας στους πελάτες μας και προσαρμοσμένες στις δικές τους προτιμήσεις. Η ομάδα μας είναι αφοσιωμένη στο να σας παρέχει λύσεις που είναι ταυτόχρονα αποτελεσματικές και αποδοτικές, συμβάλλοντας στη διαχείριση των αποβλήτων με τρόπο φιλικό προς το περιβάλλον.

κάδοι μπαζών

ΕΡΓΟΚΑΔ

Η Εταιρεία

Mε σύγχρονο εξοπλισμό και άριστη εξυπηρέτηση είμαστε σε θέση να προσφέρουμε άμεση, αξιόπιστη και υπεύθυνη συλλογή και διαχείριση των απορριμμάτων σε δημόσιους φορείς, επαγγελματίες, τεχνικές και κατασκευαστικές εταιρείες καθώς και ιδιώτες. Η εταιρία μας έχει συμβληθεί με το Σύστημα Εναλλακτικής Διαχείρισης ΑΕΚΚ της ΑΝΑΚΕΜ Α.Ε και είναι σε θέση να διαχειρίζεται, πέρα από εμπορικά και ογκώδη απόβλητα, και αυτά που προκύπτουν από Κατασκευές, Εκσκαφές και Κατεδαφίσεις. Σήμερα η ΕΡΓΟΚΑΔ  λειτουργεί  με την μορφή της Ετερόρρυθμης Εταιρείας, μετεξέλιξη της ατομικής επιχείρησης που το 2002  ίδρυσε και άοκνα ανέπτυξε ο Στέφανος Δεληδημητρίου. Αποτελεί οικογενειακή επιχείρηση που απασχολεί  έμπειρο και φιλικό προσωπικό που ανταποκρίνεται σε κάθε ανάθεση υπηρεσίας με πνεύμα ομαδικότητας και υψηλό αίσθημα ευθύνης.

Ergokad-Ανοικίαση κάδων- ΕΡΓΟΚΑΔ
Ενοικιάσεις κάδων μπαζών και απορριμμάτων- ΕΡΓΟΚΑΔ
Ενοικιάσεις κάδων μπαζών και απορριμμάτων-2- ΕΡΓΟΚΑΔ

ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ ΚΑΔΩΝ

Βρισκόμαστε δίπλα σας. Ρωτήστε μας!

Η ενοικίαση κάδων μπαζών και η διαχείριση αποβλήτων συχνά είναι άγνωστο πεδίο για τους περισσότερους. Οι έμπειροι συνεργάτες που απαρτίζουν την ομάδα μας σας βοηθούν και λύνουν κάθε σας απορία. Μην διστάσετε να μας καλέσετε ή να μας στείλετε μήνυμα για οποιαδήποτε ερώτηση, κι εμείς θα σας απαντήσουμε το συντομότερο.

ΕΡΓΟΚΑΔ

Οι υπηρεσίες μας με μια σύντομη ματιά

Είτε είστε ιδιώτης, είτε επαγγελματίας διαθέτουμε ένα πακέτο υπηρεσιών που καλύπτουν απόλυτα τις ανάγκες σας. Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για να μάθετε  περισσότερα σχετικά με τις υπηρεσίες μας και πώς μπορούμε να σας βοηθήσουμε.